Szállítási és fizetési feltételek

Fizetési feltételek

A termékek kiválasztása és a szállítás egyeztetése után kétféle fizetési mód lehetséges.

·         Díjbekérő számla alapján, előre utalással cégünk bankszámlaszámára.

·         Személyesen történő készpénz befizetéssel üzletünkben.

.         Személyesen történő bankkártyás fizetéssel üzletünkben.

Mindkét esetben csak az áru ellenértékének beérkezése után indítjuk a szállítást az előre egyeztetett időpontban, és akkor a tévedés korrigálására már nincs lehetőség.


Szállítási feltételek

Termékeinket az ellenérték beérkezése után, 1-5 munkanapon belül szállítjuk. Szállítási feltételek: bruttó 120.000,- Forint feletti rendelési érték esetén, a kiszállítás 30 km-en belül ingyenes. (Budapesten külön díjszabás érvényes, a behajtási engedélyek, korlátozások miatt! Végleges szállítási költség kialakítása a pontos szállítási cím megadása után történik!). Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a házhoz szállítási szolgáltatásunk az átvételi címen történő várakozást és a nagyobb tömegű áru esetén, a kézi rakodás díját nem tartalmazza, erre gépjárművezető kollégáink nem kötelezhetőek! Ezért ezúton is kérjük Önöket, hogy kiszállítás esetén az átvevő személy elérhetőségét, minden esetben megadni szíveskedjenek, és a lerakodáshoz fizikai segítséget biztosítsanak! Amennyiben a rendelési érték valamelyik feltételnek nem felel meg (pl.: nem éri el az összeghatárt, vagy 30 km-en kívülre esik a szállítási cím, stb.), akkor kérjen egyedi szállítási ajánlatot telefonon (06-70/525-3623) vagy e-mailben (info@jozankft.hu). Az áru átvételét Ön a szállítólevél aláírásával igazolja.


A vásárlástól való elállás joga

Az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül Ön indoklás nélkül kérheti az áru visszavásárlását. Ez esetben Önt terheli a visszaszállítás költsége, valamint csak sérülésmentes bontatlan csomagolású árut áll módunkban visszavásárolni.
Nem áll módunkban visszavásárolni a vásárló egyedi igényére kevert színes termékeket, pl.: vakolatok, festékek.


Regisztráció

Regisztrálni, legkésőbb a rendelés elküldése előtt szükséges. A regisztráció, mely elektronikus szerződéskötés, írásban, egy adatlap kitöltése és elküldése útján történik. A regisztráció elküldésével Ön hozzájárul az Általános Szállítási Feltételek elfogadásához.  A sikeres regisztrációról visszaigazolást küldünk az Ön által meghatározott e-mail címre. A regisztrációkor megadott adatokat bizalmasan, és a jogi előírásoknak megfelelően kezeljük.


A vásárlás menete

A megrendelni kívánt termékek jellemzőit a konkrét termék információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk. A termékek megrendeléséhez, a mindenkori aktuális ár mellett található űrmezőre kattintva írható be kívánt mennyiség, majd a mellette levő kosárra kattintva helyezheti el bevásárló kocsijába. A mennyiségek beírásakor figyeljen a mennyiségi egységre is, mely termékenként változó lehet.

Megrendelésének véglegesítésekor kattintson kosár tartalma gombra, így listát kap a kiválasztott termékekről. A termékek mennyisége bármikor változtatható, vagy törölhető. A lista alján találja a személyes adatait is: számlázási cím, szállítási cím.
Az oldal alján található MEGRENDELEM feliratú gombra kattintva juttathatja el hozzánk rendelését.
Ezt követően rendszerünk automatikus visszaigazolást küld Önnek a megadott e-mail címre, a rendszerbe történő felvételét igazolva, hogy rendelése megérkezett hozzánk. (Amennyiben nem, vagy hibás e-mail címet ad meg, az automatikus visszaigazolást nem kapja meg.)
Ezt követően telefonon vagy e-mailben mihamarabb, de legkésőbb 2 munkanapon belül munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, egyezteti a szállítás időpontját. Ha tévedésből olyan terméket rendelt amit nem szeretne, akkor az mihamarabb jelezze e-mailben, vagy telefonon, mert a kiszállítás akár a következő munkanapon megtörténhet.


Adatkezelés

A regisztrációkor megadott adatokat bizalmasan, a vonatkozó jogi előírásoknak megfelelően kezeljük, a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében.

INGYENES SZÁLLÍTÁS
Hőszigetelő rendszereknél.
Keress minket bizalommal a részletekért!

Elérhetőségek